Boende

 

Kungskvarnen

Kungskvarnen är ett litet, familjedrivet hotell. Hotellets reception och restaurang hittar du i den stora kvarnbyggnaden på ön mitt i Borgviksälven.  I en tegelbyggnad från mitten av 1800-talet finns några stora charmiga dubbelrum och familjerum. Alla har badrum med dusch och fritt trådlöst internet. I två trälängor andra sidan vägen finns nyrenoverade tvåbäddsrum med egen ingång och trädgårdsmöbler på gräset utanför. Det finns flera olika rumstyper.

  • Enkelrum  
  • Tvåbäddsrum med syskonbädd  
  • Tvåbäddsrum med husdjur  
  • Dubbelrum  
  • Familjerum med fyra bäddar  

Frukost  
Frukostbuffén dukas upp i Kungskvarnens restaurang.  Vill man komma iväg extra tidigt kan de ordna frukostpaket att ta med

Kungskvarnen
Kvarnvägen 1
664 95 Borgvik

Kontakt: Tel 070-669 55 60  E-post kvarnen@iborgvik.se

Klaraborg

Klaraborg är en anläggning för boende i natursköna Borgvik i Värmlands hjärta. Här kan du bo till ett bra pris under längre eller kortare tid och själv sköta ditt hushåll.

Anläggningen i sig har många möjligheter och kan ses både som ett vandrarhem där egna lakan används eller som hotell eftersom det går att beställa boende med lakan och städning också. Det går också att se på Klaraborg som ett alternativ till att hyra en stuga och trivs du riktigt bra på Klaraborg finns också möjligheter till ett permanent boende här.

Boka via hemsidankontakt@klaraborg.se eller telefon 0533-33024.

Gamla Badhuset

I det charmiga Gamla Badhuset som ligger väldigt centralt i Borgvik finns plats för 5 vuxna i ett dubbelrum och 3 enkelrum. Där finns toalett, dusch och ett väl utrustat kök. Sittplatser och TV finns och internet om så önskas.

Boka via hemsidankontakt@klaraborg.se eller telefon 0533-33024.